VÅRA MÖBLER ÄR ÄR BARA 99% PERFEKTA...

VÅR IDÉ ÄR ATT LÅTA DIG GÖRA JOBBET!

VAD MENAR VI NU DÅ?

Du har hittat soffan som passar nästan pefekt in i vardagsrummet.

Snygg design, stilrena former och rätt mått. Men fel tyg...

Om du har ett favorittyg och skulle vilja få dina möbler klädda i detta tyg, så kan vi hjälpa dig.

Till skillnad från traditionella tapesterare, gör vi detta till ett rimligt pris.

HUR FUNKAR DET HÄR DÅ?

Enkelt!

 

Steg 1),

Leta reda på ditt favorittyg. (förhoppningsvis har du redan gjort detta, och därmed är den största delen av jobbet klart).

 

Steg 2),

Välj en av våra populära modeller som du skulle vilja ha i ditt favorittyg. Du kan välja mellan soffor, fåtöljer och kuddar.Våra olika modeller hittar du här genom att klicka på "produkter" längst upp på sidan.

 

Steg 3),

Slå oss en signal på 040-40 55 66

Hos oss får du alltid personlig kontakt, och skräddarsydda möbler i dess rätta mening.

Vi kommer att berätta hur mycket tyg som kommer att gå åt för just din möbel, och är du ute efter speciallösningar så löser vi dessa åt dig.

 

Steg 4),

Njut av din 100% perfekta möbel.

 

HUR KAN VI HÅLLA PRISERNA NERE?

Vi är en del av www.unitedinternetfurniture.com och har gemensam inköpsavdelning. Detta betyder att vi får billigare priser på våra inköp, och därför får du också billigare priser.

 

VAD SKALL MAN TÄNKA PÅ?

Alla våra priser är exklusive pris för tyg.

Tygåtgången är väldigt varierande och vi kan därför inte säga ett standard mått av tyg som går åt.

Istället tycker vi det är bättre att du kontaktar oss, så att vi tillsammans, kan ta fram en möbel som är 100% perfekt för just dig!

Dessutom tycker vi det är trevligt att prata med våra kunder.

Du når oss på 040-40 55 66 

Har du ärvt ett tyg eller bara hittat ett tyg som du älskar. Nu kan du få det uppsytt på en helt ny svensktillverkad möbel eller komplettera din gamla med kuddar i ditt favorit tyg. SE på våra exempel här under eller ta kontakt så ordnar vi det som passar dig vi har ett stort urval av möbler som du kan klä i just ditt tyg till fantastiska priser.

 

Bra att tänka på:

Tygåtgång skiljer sig från soffa till soffa och exempel priserna på denna sida baserar sig på ett enfärgat tyg utan tjäder (kanten på kuddarna). Vill du veta exakt tygåtgång så ring eller maila oss om dina önskemål så räknar vi ut det till dig. För att sy en soffa  i helrandigt tar vi ut en liten extra avgift då det är svårare att sy. Du kan välja tjäder (kanten på kuddarna) i ett enfärgat tyg så att du får en kant på kuddarna. Har du frågor är du alltid hjärtligt välkommen att kontakta oss. På 040-405566

Köpvilkor Ditttyg.se

 

Genom att beställa en product från ditttyg.se förbinder du dig till följande betalnings, leverans och reklamations villkor. Handlar du som privatperson från våra sida gäller villkoren i distansköpslagen och konsumentköpslagen och du kan åberopa reglerna i dessa lagar vid eventuella hänvändelser till oss. Handlar du som företagskund, Det vill säga all form av handel med juridiska personer, gäller nedanstående köpevillkor vid all handel med ditttyg.se. Ditttyg.se ägs av ÅP Group som är en helägd bifirma till Innovasjon Nordvestland AB och avtal mellan alla kunder på ditt tyg.se står därför mellan dessa parter.

 

Betalningsvillkor

Alla produkter som ditt tyg.se skickar ut är i Åp Groups ägo fram till dess att produkten är betald fullt ut till Åp group, och att signerad och mottagen leverans har skett till avsedd köpare av varan. Skulle av någon anledning en betalning från en köpare visa sig vara felaktig eller på annat sett inte kunnat fullföljas är alla varor i det aktuella köpeavtalet i ÅP grpoups ägo oavsett om leverans till slut kund har skett.

 

När det gäller köp av möbler med insänt tyg gäller särskilda regler och det finns inget prejudicerande fall på området. Köparen ansvar själv för Tyget och transporten av tyget till och från tillverkaren. När det gäller stommen i soffan stoppning i kuddar eller liknande gäller sedvanlig reklamationsrätt enligt konsumentköpslagen för privatkunder, stommen skall hålla för normalt slitage och belastning i den tid som lagen föreskriver. När det gäller företagskunder har Ditttyg.se en ambition om att stommen i soffan och stoppningen i prydnadskuddar eller motsvarande skall svara till dom kvalitetsnormer som är brukliga inom branschen vid leveranstillfället. Skulle skada som kan härledas till fabrikationsfel, uppstå vid senare tidpunkt än mottagningstilfället, skall detta regleras mellan parterna i vart enskilt tillfälle. Alla skador synliga vid leveranstillfället skall reklameras inom 7dagar efter leverans och skador som upptäcks senare skall reklameras inom ett år efter mottagandet. Ditttyg.se har för avsikt att vara behjälplig med att hitta lösningar till alla kunder, men skador som rapporteras efter ovannämnda tidfrister står det ditt tyg.se fritt att avhjälpa eller inte. Ditt tyg.se har för avsikt att avhjälpa sådana fel i så stor uträckning som detta är möjligt i fall där kunderna har en tillmötesgående attityd och är behjälpliga med detta. Vid eventuella reklamationer garanterar vi inte att alla fel kan avhjälpas på plats utan att i vissa fall kan soffan behöva transporteras. Ersättning för reklamerad vara skulle en reklamtion inebära at soffan efter en tid måste ersättas står ditttyg.se inte för den delen som avser det insända tyget Det ingår inte i ditttyg.se:s åtaganaden att skaffa fram eller stå för kostnader förknippade med att ta fram tyget.

 

Rätt att häva köp.

 

Kunden  har enligt distansköpslagen rätt att häva köpet av en vara inom 14 dagar efter leverans men skall då själv stå för alla kostnader förknippade med detta. I fall med insända tyger är dessa kostnader omfattande och tyget som sänts in inte längre användbart. Ditt tyg.se skall därför ha en dialog med alla kunder som handlar av oss innan köpetillfället där dessa saker särskilt regleras för varje kund, oavsett om det är en Juridisk person eller en privat kund. I alla tvister som uppstår mellan köpare och Ditttyg.se hänvisas alltid till ett skriftligt utdrag av detta avtal där kostnaderna för hävande av ett köp är reglerade.

 

SkickaInDittEgetTyg.se är en del av www.unitedinternetfurniture.com. // info@unitedinternetfurniture.com // 040-40 55 66 // Copyright 2012.